23 Nisan Pazartesi günü AHL Park’ta saat 11.00’de start alan basketbol şölenine çok sayıda sporcu katıldı. Antrenörler Yaşar Yılmaz, Murat Saat, Abdurrahman Türker ve Murat Çalışkan önderliğinde gerçekleşen şölenin ilk etabında minik basketbolcular şut ve dripling yarışmaları yaparken, aileler de bu yarışmaya katılarak minik sporcuların heyecanlarına ortak oldular. Daha sonra takımlar halinde kısa bir turnuva yapan miniklere ailelerin yanı sıra AHL Park’ta alışveriş yapan vatandaşlar da destek verdi.

Basketbol şöleninin ardından düzenlenen ödül töreni ile şölene katılan tüm sporculara ve şut ve dripling yarışmalarında başarılı olan velilere Fenerbahçe Basketbol Okulu tarafından madalya verilirken, AHL Park Pazarlama ve İnsan Kaynakları Müdürü Seda Kasapoğlu’na destek ve katkılarından dolayı Fenerbahçe tişörtü hediye edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Fenerbahçe Basketbol Okulu antrenörlerinden Yaşar Yılmaz, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98.yıl dönümünü kutladığımız bu özel günde Çorum Fenerbahçe Basketbol Okulu olarak çocuklarımızın daha güzel bir bayram günü yaşamaları için AHL Park’ta düzenlediğimi basketbol şöleninde bizleri yalnız bırakmayan sporcu ailelerine çok teşekkür ediyorum. Bu etkinlikte çocuklarımızın mutluluğuna ailelerimizin de heyecanlarına şahit olduk. Çorum Fenerbahçe Basketbol Okulu olarak faaliyetlerimiz özel günlerde devam edecektir” dedi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim