Kırmızı-Siyahlılar, 2011-2012 sezonunda Hayrettin Gümüşdağ nezaretinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) şampiyonu olarak 3.lige yükselirken, 3.ligdeki ilk sezonu olan 2012-2013’e Hayrettin Gümüşdağ ile başladı. Sezonun ikinci yarısında Gümüşdağ’ın yerine Halit Kılıç göreve getirilirken, Mavi-Beyazlılar sezonu Halit Kılıç’la tamamladılar.

1 SEZONDA 4 TEKNİK DİREKTÖR
Çorum Belediyespor’un 3.ligdeki ikinci sezonu olan 2013-2014 sezonu tam bir teknik direktör kıyımına sahne oldu. Sezona Halit Kılıç’la başlayan Çorum Belediye, Kılıç’ın ilk hafta maçından sonra görevden alınmasının ardından yola Sedat Özbağ ile devam etti. Sedat Özbağ ikinci yarıda istifa ederken, yerine Hakkı Öztabağ getirildi. Ancak Öztabağ da kısa bir süre sonra görevden alınınca Kırmızı-Siyahlılar sezonu Mustafa Altındağ ile tamamladı.

EN UZUN ÇALIŞAN YAVUZ İNCEDAL
Çorum Belediye, 2014-2015 sezonuna ise Yavuz İncedal ile başladı. İncedal, sezonu tamamlayan tek teknik direktör olarak Çorum Belediyespor tarihine geçti.
Yavuz İncedal ile 2.lig hedefine ulaşamayan Çorum Belediye sezon bitiminde deneyimli teknik adamla yollarını ayırırken, 2015-2016 sezonuna Fahrettin Sayhan’la başladı. Ancak, Sayhan 9.haftadaki Bergama Belediye maçı öncesinde Çorum’u terk edince teknik adam değişikliği zorunlu hale geldi. 10.haftadaki Van Büyükşehir Belediye maçı öncesinde takımın başına Serdar Bozkurt getirildi. Sezonu Serdar Bozkurt’la tamamlayan Çorum Belediye, genç teknik adamla yeni sezonda da yola devam etme kararı aldı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim