İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Çorum Belediyespor, kadrosuna iki futbolcu daha kattı. Körfez İskenderunspor’dan forvet oyuncusu Ercan Güneri ve Pazarspor’dan sağ bek Tahir Kurtuluş ile kesin anlaşma sağlandı.
Genel Kaptan Hamit Işık, Ercan Güneri ve Tahir Kurtuluş’la sezon sonuna kadar anlaşma sağladıklarını ve iki futbolcunun da Antalya kampına katıldıklarını açıkladı.

ERCAN, LİGİN GOL KRALI
Belediyespor’la aynı grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor’dan anlaşma sağlanan 34 yaşındaki golcü futbolcu Ercan Güneri, bu sezon ligde 16, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 olmak üzere 18 maçta forma giydi. Bu maçlarda 14 gol atan Ercan Güneri, 3.ligde ilk yarının en golcü iki futbolcusundan biri olarak dikkat çekiyor. Ercan, 2012-2013 sezonu için Çorumspor’la anlaşmış ancak lisans krizinin patlak vermesi üzerine transferi resmiyet kazanmamıştı.
2.Lig Kırmızı Beyaz Grup’ta düşmeme mücadelesi veren Pazarspor’dan anlaşma sağlanan sağ bek Tahir Kurtuluş, bu sezon ligde 9. Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 olmak üzere 11 maçta forma giydi. 22 yaşındaki futbolcu, 2 sarı kart gördü.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim