İl Özel İdaresi tarafından amatör kulüplere dağıtılmak üzere alınan malzemeler Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ÇASKF) önderliğinde 37 spor kulübüne dağıtıldı. İl Özel İdaresi Sosyal Tesisler Bahçesi’nde gerçekleşen malzeme dağıtım törenine Vali Mustafa Çiftçi, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, ÇASKF Başkanı Sefer Kurtaran ve kulüp temsilcileri katıldı.

Malzeme dağıtım töreni öncesi kısa bir açıklama yapan Vali Mustafa Çiftçi, konuşmasına vefat eden Çorum’un eski Belediye Başkanı Arif Ersoy’u anarak başladı. Çorum’da gençlerin bir çok başarılara imza attığını da vurgulayan Vali Çiftçi, “Amatör spor kulüplerine dağıtılan malzemeleri anlamlı buluyorum. Spor Çorum’un dışarıya açılan bir penceresi bu anlamda malzemelerin dağıtıldığı gençlerin de Çorum’u başarıyla temsil edeceğine inancım tam” ifadelerine yer verdi.

Pandemi nedeniyle kısa tutulan törende 37 kulübe toplam 118 Bin TL değerinde olan 40 adet tozluk, 20 adet futbol antrenman topu, 3 adet voleybol maç topu, 2 adet kaleci eldiveni, 20 adet yağmurluk ve 8 güreş maç ayakkabısı kulüp temsilcilerine teslim edildi.

Editör: TE Bilisim