Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Yusuf Tokuş, 9 Temmuz Pazar gününe kadar 1 stoper, 1 ön libero ve 1 de sağ bek transferini bitireceklerini söyledi.

Şuana kadar iç transferde 6, dış transferde 6 olmak üzere 12 futbolcu ile anlaştıklarını belirten genç teknik adam, altyapıdan Kıvanç Kaya ve Batuhan Demirel dışında takviyeler olacağının da altını çizdi. 1 stoper, 1 ön libero ve 1 sağ bek transferi için ciddi görüşmelerin olduğunu söyleyen Teknik Direktör Yusuf Tokuş, “ Bu futbolcular ile Pazar gününe kadar görüşmeleri hızlandırıp takıma dahil etmeyi düşünüyoruz. 9 Temmuz’dan sonra Çorum’da yapacağımız antrenmanlara hem dışarıdan, hem de kendi altyapımızdan bazı genç kardeşlerimizi alacağız. Daha sonra çift kale maçlarda yetenekli oyuncuları tespit edip takıma kazandırmak istiyoruz. Ben altyapıdan A takıma futbolcu kazandırmayı çok seven biriyim. Daha önce Melih Mürsel, Yakup Yiğit, Ahmet Seyit ve Yunus Özdemir gibi isimleri Türk futboluna kazandırdım. Bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğim” dedi.

Çorum Belediyespor’un Fenerbahçe’den son transferi Mehmet Zahit Çınar’ın da yaşına rağmen oldukça iyi bir futbolcu olduğunu belirten Tokuş, “Mehmet Zahit Çınar Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’nin altyapısında forma giymiş bir futbolcu. Çorum Belediyespor’a katkı sağlayacağını düşünüyorum” diye konuştu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim