Haftaya lider giren Niğde Belediyespor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek Play-Off yarışına tutunan ve düşme hattından uzaklaşan Çorum Belediyespor’da büyük sevinç var. Teknik direktör Serdar Bozkurt yaptığı açıklamada, 3 puandan fazlasını kazandıklarını dile getirirken, “Lideri yendik havasına girmemeliyiz” dedi.
Son haftalarda kaybettikleri puanlarla Play-Off yarışında gerilere düştüklerini kaydeden Serdar Bozkurt, “Niğde Belediyespor maçı bizim için büyük önem taşıyordu. Alacağımız bir galibiyetin kazanımlarının yanı sıra puan kaybetmemiz halindeki konumumuzu iyi biliyorduk. Maçın genelinde üstün olan taraftık. İlk yarıda golü bulmamız bizi rahatlattı. İkinci yarının hemen başında farkı ikiye çıkartmamız daha da rahatlattı. Niğde Belediyespor gibi golcü bir takıma pozisyon vermememiz ayrıca sevindiriciydi.
Mutlak kazanmamız gereken maçta 3 puan aldığımız için mutluyuz. Aslında 3 puandan daha fazlasını kazandık. Psikolojik olarak moral bulduk. Özgüvenimiz yerine geldi.
Kastamonuspor buraya lider olarak geldi. Aynı şekilde Niğde Belediye de. İki takıma karşı oynadığımız futbolu herkes gördü. Onlardan aşağı kalır bir yanımız yok. Hatta fazlamız bile var diyebilirim. Önemli olan bundan sonraki maçlarda bu çıkışı sürdürmek” şeklinde konuştu.

3 MAÇTA 7 PUAN HEDEFLİYORUZ
Niğde Belediyespor galibiyetiyle 20 puana ulaştıklarını hatırlatan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, ilk yarının kalan 3 maçını da kazanmak istediklerini belirtirken, “Hedefimiz ilk yarıda kalan 3 maçı da kazanmak. Ama 6-7 puan da iyi sayılır. Sezonun ilk yarısını 26-27 puanla bitirebilirsek ikinci yarı için play-off şansımız daha da artar. Bunun için, Niğde Belediyespor maçıyla başlattığımız çıkışı sürdürmemiz lazım. Lideri yendik havasına kesinlikle girmemeliyiz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim