TFF 2.Lig’de 2020-21 sezonunun grupları önceki gün İstanbul’da çekilirken, Çorum Futbol Kulübü; Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, Anagold 24 Erzincanspor, Ankara Demirspor, Ergene Velimeşe, Gümüşhanespor, Hacettepespor, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Kahramanmaraşspor, Kocaelispor, Manisa Futbol Kulübü, Niğde Anadolu Futbol Kulübü, Sancaktepe Futbol Kulübü, Sarıyer, Şanlıurfaspor, Uşakspor ve Zonguldak Kömürspor ile birlikte beyaz gruba düştü.

Çorum FK’nın yer aldığı beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren takım sayısının bir hayli fazla olması dikkat çekerken, Teknik Direktör Bahri Kaya grubun 2.Lig’in üzerinde bir grup olduğunu söyledi.

SÜPER LİG HEYECANINA YAKIN BİR GRUP

Grupta Süper Lig heyecanına yakın bir heyecan yaşanacağına inandığını kaydeden Çorum Futbol Kulübü Teknik Direktörü Bahri Kaya, “Hayırlısı olsun. Yine beyaz gruba düştük. Geçen sezon da dediğimiz gibi, inşallah bizim için beyaz bir sezon olur.

Grupla ilgili olarak şunu söyleyebilirim. Eşit bir dağılım olmamış. 2.Lig’in en güçlü takımlarının bir araya toplandığı, 2.Lig üstü bir grup olmuş.

Eğer bu oluşum kura sonucu ise çok ilginç olmuş. Benim tavrım, her şey sahada belli olur. Ben, Süper Lig heyecanına yakın bir heyecanın yaşanacağını düşünüyorum. En az hata yapan takımlar hedefine ulaşacak. Biz de bu takımların başında gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Çok iyi bir kadroya sahip olduklarını da kaydeden teknik direktör Bahri Kaya, “Futbolda şans da önemli. Şans değerlendirmesini ligin 5-6 haftalık periyodundan sonra daha çok açabiliriz”

Çorum’da geçirdikleri hazırlık dönemiyle ilgili de konuşan Kaya, “Çok iyi bir dönem geçirdik. Ciddi bir sakatlık ve sorun yaşamadık. Bu da beni çok memnun etti.

Önümüzde çok önemli bir Bolu kampı var. Kampı en verimli şekilde tamamlayıp sezona en hazır şekilde girmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim