Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yarın lider Sancaktepe Belediye ile karşılaşacak olan Çorum Belediyespor’un dünkü antrenmanını ziyaret etti. Futbolculara baklava ikramında bulunan Belediye Başkanı Külcü, “2.Lig’e yükselmek bu şehre karşı yerine getirmeniz gereken bir sorumluluk” dedi.

Play-Off’u garantiledikleri için teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Külcü, aynı başarının Play-Off maçlarında da devam etmesi temennisinde bulunurken, “Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Uzun ve yorucu bir maratonun sonuna yaklaştık. Öncelikle Play-Off’a kaldığınız için sizi tebrik ediyorum. Uzun ve yorucu maratonda herkes üzerine düşeni yaptı. Belki direkt olarak 2.Lig’e çıkamadık ama ben Play-Off’tan da olsa 2.lige yükseleceğinize inanıyorum. 2.Lig’e yükselmek bu şehre karşı bir sorumluluğunuz.

Belediyespor daha önce iki kez Play-Off oynadı. Birinde finale kaldı, diğerinde yarı finalde elendi. İnşallah bu kez hedefe ulaşıp 2.lige yükselecek” şeklinde konuştu.

Çorum halkını öncelikle yarınki Sancaktepe Belediye, ardından da oynayacakları Play-Off maçlarına davet eden Külcü, “Şunu fark ettim ki, takım başarılı sonuçlar alınca tribünler doluyor. Kötü sonuç alınca tribünler seyreliyor. Taraftar bugüne kadar takıma gereken desteği verdi. Onlara da teşekkür ediyorum. Aynı desteğin bundan sonra da devam etmesini diliyorum. İyi günde de, kötü günde de taraftar her zaman takımının yanında olmalı” dedi.

Külcü, Belediyespor’un Play-Off’ta hangi takımla eşleşmesini istediği ile ilgili soruya da, “Rakip o kadar önemli değil. Bize her yer Çorum. Ufak hesaplar yapacak takım değiliz. Bu takım her takımı yenebilecek güce ve kaliteye sahip” şeklinde cevap verdi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim