Çorum Belediyespor Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, Pazar günü Erzincanspor’la oynayacakları maçın önemine dikkat çekerken, taraftarları stada davet etti.
Play-Off yolundaki en önemli rakiplerden birinin Erzincanspor olduğunu ve bu yüzden bu maçta kesinlikle puan kaybı yaşamamaları gerektiğine vurgu yapan Mustafa Altunkaya, “Ligde artık tüm takımlar için final maçları oynanmaya başlandı. Her takımın ayrı hedefi var. 24 Erzincanspor ile oynayacağımız maçta bizim için çok önemli. 3. Lig’in en zor grubunda mücadele ediyoruz. Hangi takımın nerede galip geleceği ya da puan bırakacağı belli olmuyor. Yani her takım sürpriz sonuçlar alabiliyor. Ancak biz kalan maçlarımızda sürpriz yaşamak istemiyoruz.
Önümüzde Pazar günü 24 Erzincanspor ile oynayacağımız zorlu bir maç var. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanarak Play-Off’a kalabilmek adına zorlu bir engeli daha aşmak istiyoruz. Bunun için de her zamankinden çok daha fazla taraftar desteğine ihtiyacımız olacak. Bu vesileyle tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” şeklinde konuştu. Altunkaya, play-offa kalmaları halinde 2.lig yolunda en şanslı takımın Çorum Belediye olduğunu da sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim