Çorum Belediyespor Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Sorumlusu Mustafa Özbayram, ana hedefleri olan 2.lige yükselme yolunda henüz kaybedilen bir şey olmadığını belirtirken, kalan her maça final gözüyle baktıklarını kaydetti.
Pazar günü 24 Erzincanspor’la son derece kritik bir maç oynayacaklarını dile getiren ve taraftarları stada davet eden Mustafa Özbayram, birlik çağrısında bulunurken, “Ligin sonlarına yaklaşıyoruz. Dolayısıyla artık telafisi olmayan maçlar oynanıyor. Bizim hedefimiz, sezon başında da dediğimiz gibi 2.lige yükselmek. Bu yolda, öncelikle play-offa kalmamız gerekiyor. Bunun için de kalan her maçımıza final gözüyle bakıyoruz. Erzincanspor’la sahamızda oynayacağımız maç da bunlardan biri. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu maçta stada bekliyoruz. Onların vereceği destekle sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz.
Bu maçtan alacağımız sonuç önümüzdeki haftalar için çok daha belirleyici olacak. Bu nedenle kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanarak sıkıntı yaşamak istemiyoruz.
Gün artık birlik ve beraberlik günüdür. Bizim önceliğimiz, play-affa kalabilmek ve sonrasında 2. Lig’e çıkabilmektir. Bunun içinde şehir olarak kenetlenmemiz gerektiğine inanıyoruz. Bu sayede başarılı olabileceğimizin unutulmaması gerekmektedir.
Play-Off yolundaki engellerden biri olan 24 Erzincanspor maçında bu birlik ve beraberliğimizi kesinlikle göstermemiz lazım. Taraftarımızın tribünleri doldurması ve takımımızın da etkili futboluyla zorlu bir engeli daha aşmak istiyoruz. Hem şehir, hem de takım olarak bunu başaracak güce sahibiz.
Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde, futbolla elde edeceğimiz başarı sayesinde ilimiz halkının yüzünü güldürmek arzusundayız” şeklinde konuştu.
Terör olaylarında şehit düşen emniyet güçlerine başsağlığı da dilerken, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güçlü bir devlettir. Bu güzel ülkeyi bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez” dedi.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim