2.Amatör Küme’de 2015-2016 Sezonu yarın İskilipspor’la Alaca Belediye arasında oynanacak Play-Off Grubu’nun son hafta maçıyla tamamlanacak.
Son hafta maçları öncesinde 11 puanla liderlik koltuğunda oturan İskilipspor 1.Amatör Küme’ye yükselmeyi garantilerken, Alaca Belediye 10 puanla 2.sırada yer alıyor. 7 puanla 3.sırada bulunan Sungurluspor, Çorumgücü’nün ligden çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen galip sayılacak ve dolayısıyla 10 puana yükselecek. Bu bakımdan, yarınki İskilipspor-Alaca Belediye maçı hem şampiyon takımın, hem de 1.Amatör Küme’ye yükselecek ikinci takımın belirlenmesinde büyük önem taşıyor. İskilipspor’un galibiyeti ve beraberlik halinde İskilipspor şampiyon, Alaca Belediye 1.Küme bileti alacak. İskilipspor’un 2 farklı kazanması halinde ise 1.Küme’ye yükselecek ikinci takım Sungurluspor olacak.
Yarın İskilip Şehit Mikail Kaya Stadı’nda oynanacak olan İskilipspor-Alaca Belediye maçı saat 15.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Ahmet Ecevit yönetecek olup, yardımcılıklarını ise M.Zeki Sevim ve Erdoğan Yandım yapacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim