Okul Sporları Federasyonu İl Temsilciliği’nin 2019 yılı faaliyet programında yer alan Gençler (kız-erkek) Muay Tai İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. Atatürk Spor (Boks) Salonu’nda gerçekleşen il birinciliği Gençler A ve B olmak üzere 2 kategoride yapılırlen, toplamda 15 sporcu dereceye girebilmek için ringe çıktı. Oldukça çekişmeli maçlara sahne olan müsabakalar sonunda genç kızlar A kategorisinde Buharaevler Kız Meslek Lisesi’nden Damla Yıldırım 51 kiloda, Yeşim Yeter 54 kiloda birinci olurken, genç kızlar B kategorisinde ise Spor Lisesi’nden Bengisu Özsaraç ise 44 kiloda zirvede yer almayı başardı.

Genç erkekler A kategorisinde 57 kiloda Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Berhan Can Özen birinci, Alaca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Tibet Kürşat Alp ise ikinci oldu. 60 kiloda TOBB OSB Lisesi’nden Boran Baran, 48 kiloda Ada Koleji’nden Furkan Erdoğan, 70 kiloda Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Mehmet Tekin, 75 kiloda Özel Hitit Temel Lisesi’nden Haluk Kaya ve +81 kiloda Ada Koleji’nden Bahri Kerem Üçok il birinciliğini zirvede tamamlamayı başardı.

Genç erkekler B kategorisinde ise Alaca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Mustafa Koç 48 kiloda, Yakup Narin 51 kiloda, Furkan Özbahar ise 75 kiloda birinciliği elde ederken, 64 kiloda Şehit Nedim Günaltay Anadolu Lisesi’nden Eren Yörük, 70 kiloda TOBB OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Süleyman Umut Koca zirvede yer alan diğer isimler oldu.

Editör: TE Bilisim