Yazımıza Hz. Peygamber (sav)’in dilinden istiğfar duasıyla başlayalım:
– ‘‘Allah’ım! Benim Rabbim sensin. Senden başka ilâh yoktur. Beni sen yarattın. Senin kulunum ben. Gücüm yettiğince sana verdiğim söz ve ahitde duruyorum. Yaptıklarımın şerrinden sana sığınırım. Bana verdiğin nimeti ikrar ve günahlarımı itiraf ederim. Beni bağışla. Zira senden başka günahları bağışlayacak yoktur.’’ (Buhari Deavat:2)
Adı: Yiğit Bulut
Doğum tarihi: 1972
ÖLÜRÜM!
Yiğit Bulut finans analisti, bankacı, köşe yazarı ve sunucu.
Galatasaray lisesi ve Bilkent üniversitesi bankacılık ve finans bölümü mezunu. Sorbonne üniversitesinde yüksek lisans yapmış.
Babası Adalet Partisinden 1977 yılında milletvekili seçilen Mustafa Bulut’tur. Koyu bir AKP muhalifiyken, istikbali AKP’de görerek ani bir “u” dönüşü yaptı. Başdanışman oldu.
Ortada hiçbir şey yokken ‘2 silahım, yüzlerce mermim var. Ben ölmeden Erdoğan’a kimse dokunamaz’ dedi
( Hiç kimse bu ani konuşmaya anlam veremedi. Acaba baş korumalık görevini de mi üstlendi, diye soru işaretleri uyandı)
Adı: BİLİNMİYOR
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Kimlik: AKP hayranı
"ISIRIRIM RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I, YALARIM"
Odatv'den Ali Türkaslan'ın haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri mitingi öncesi vatandaşlara mikrofon uzatan TV 1 Kanalı, beklemediği bir yanıt aldı. Bir vatandaş Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini "ısırırım Recep Tayyip Erdoğan'ı, yalarım bir de, aslan aslan, ah yavrum ah, eskilerin nelerini gördük, neler neler" ifadelerini kullanan kişi.
Adı: Ethem Sancak
Doğum Tarihi: 1958
AŞIĞIM!
Siirt Çatıllı köyünde doğan Sancak ilk-orta tahsilini Siirt’te, yüksek tahsilini İstanbul Üniversitesi İşletme fakültesinde tamamlıyor. İlk eşi Av. Nurperi Sancak’tan halen boşanamayan Sancak, 1986 yılından beri 2. eşi Psikiyatri Uzmanı Nurten Yıldırım ile imam nikâhlı oturuyor. 1980’den önce TİKP ( Türkiye İşçi Köylü Partisi) Diyarbakır İl Başkanlığı görevini yapmıştır.
Bunlar kim?
AKP’nin oy kitlesi.
Hayırlı olsun.
Yazımıza bir dua ile başlamıştık, bir Ayet ile bitirelim:
Enbiya suresinin 255 ayetinde “ Allah’ın razı olduğu kimseden başkasına şefaat yoktur” buyrulmuştur.
Her Gününüz Güzel Olsun.