Çorum Belediyespor kendi ayağına sıkmaya devam ediyor. Uşak deplasmanında hakem kararlarıyla yenilen ve zirvenin 8 puan gerisine düşen Çorum Belediye’nin dün zayıf rakibi Tekirdağspor karşısında net skorlu bir galibiyet almasını bekledik. Ancak ne o beklentimiz gerçekleşti, ne de futbolcularda o hırs ve inancı gördük.

Maçın ne teknik taktik bölümüne girmeye, ne de kimin oynayıp kimin oynamadığına bakmaya hiç gerek yok. Hele de lider Uşakspor’un puan kaybettiği haftada ne pahasına olursa olsun kazanacaksın. Gerisi hikaye.

2 hafta önce Sultanbeyli maçının 10.saniyesinde golü kalesinde gören Çorum Belediye, dün de 33.saniyede gol yedi. Bu bir tesadüf olamaz. Bence, iç sahada kazanamamanın vermiş olduğu stresten kaynaklı motivasyon eksikliğinden başka bir şey değil. Yine ikinci yarıda kaçan akıllara zarar gollerin de şanssızlıkla falan ilgili yok. Hele de Abuzer ve Doğan Can gibi usta isimlerin kaçırması enteresan. Kaçan gollerin neredeyse hepsi kale alanı içerisinden.

Lider Uşakspor puan kaybetmiş. Kazansan yeniden şampiyonluk potasındasın. Sahanda oynuyorsun ve rakip 10 kişi. Kazanmak için bundan daha iyi bir fırsat olabilir mi? Ama kazanamıyorsun. Peki, nasıl olacak bu iş? Mantıklı bir açıklaması olan varsa buyursun.

Beyler! Ligin boyu gittikçe kısalıyor. Artık puan kayıplarının telafisi daha da zor. Şampiyonluk gitti. Bari Play-Off kaçmasın. Bu kadro kötü bir kadro değil. Henüz kaybedilen bir şey de yok. Herkes kendisine çeki düzen versin. Şampiyonluk belki zor ama Play-Off’tan çıkmak o kadar uzak değil.

Yönetime de bir önerim var. Şu prim sistemini değiştirin. Futbolcular aylardır prim yüzü görmedi. Futbolcunun can damarı primdir. Paket prim tutmadı. Maç başı prim sistemine dönmek futbolcuları da rahatlatıp moral kaynağı olacaktır.