İstanbul – Samsun Yolu üzeri Osmancık’ta 35 yıldır hizmet veren Asya Tesisleri, artık yeni nesil GO istasyonuna da ev sahipliği yapıyor. Tesis, müşterilerine GO ile yüksek performanslı yakıtlar, üstün nitelikli ürünler, kaliteli ve adil hizmet yaklaşımı sunuyor.
Dinlenme tesisi olarak 35 yıldır Ulusoy’a ve diğer yolculara yüksek kalite ile hizmet verdiklerinin altını çizen Asya Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Baba, GO ile artık akaryakıtta da öne çıktıklarını, fark yaratacaklarını söyledi.
Akaryakıt sektöründe bugüne kadar farklı şirketlerle çalıştıklarını, ancak GO’nun her açıdan çok farklı ve ayrıcalıklı bir marka olduğunu belirten Baba, “GO’nun arkasında, yarım asrı aşkın kalite ve güvencesi ile İpragaz var. Onun temel özelliklerini, tüm kalite ve güvencesini taşıyan GO, sadece akaryakıt sektöründe değil, Türkiye’de benzeri bulunmayan, geliştirdiği bayi dostu BADO felsefesi ile bizlere alışılagelmişin dışında çok önemli avantajlar sunuyor” dedi.
GO’nun akaryakıt sektöründe fark yaratan özelliklerine değinen Aytaç Baba, “GO, beğeni toplayan tasarımında renklerini, hizmet verdiği yollardan almış. Asfaltın grisi ile trafik ışıklarının yeşili, GO’nun ana renklerini oluşturmuş. İnsana, geleceğe, araca ve yasalara saygı misyonu, sunduğu yüksek standartlardaki ürün ve hizmet kalitesi, yenilikçi ve modern uygulamaları ile GO, akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlattı” şeklinde konuştu.
GO istasyonlarında herkese güler yüzlü, kaliteli ve adil hizmet sunulduğunu da vurgulayan Aytaç Baba, “GO ENO serisi yakıtlar yüksek performans, motorun ömrünü uzatması, tasarruf gibi çok önemli avantajlar sunuyor. Bununla birlikte GO istasyonları, kalitesi herkes tarafından bilinen İpragaz Otogaz’a da ev sahipliği yapıyor. Sentetik motor yağlarında dünya devi Mobil 1 de GO istasyonlarında müşterisi ile buluşuyor” dedi.
GO’nun, standartlarında yer alan LED aydınlatmalar, su tasarrufu ve dönüşüm üniteleri ile sürdürülebilirlik konusunda da hassasiyetini ortaya koyduğuna dikkat çeken Aytaç Baba, “Asya Tesisleri’ni, kaliteli bir dinlenme tesisi olmanın yanı sıra GO ile artık akaryakıt alanında da iddialı hale taşıdık. Attığı her adımla, açtığı her yeni nesil yakıt istasyonu ile bu ayrıcalıklarını daha da yaygınlaştıran GO’yu Çorum Osmancıklılar ve İstanbul – Samsun Yolu kullanıcıları ile buluşturmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim