Kızılırmak ile Çorum arasında bulunan Osmancık’ın her şeyin en güzeline layık olduğunu belirten Vali Kılıç, “Bu nedenle Osmancık’a özel bir rahmet yağıyor. Osmancık’a adeta sağanak sağanak iyilik yağıyor. Çünkü Osmancık tüm bunları hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Osmancıklı’nın her zaman devletinin, milletinin, vatanının yanında olduğunu kaydeden Kılıç, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Bu nedenle de her zaman bir oldu, iri oldu, diri oldu. Osmancık, her türlü iyiliği hak eden bir ilçemiz ve o iyilikler de birer birer gerçekleşiyor.

Bugün dünyada 150 ülke varsa ve bunun da 150 başkenti varsa emin olun ki bunların yarısından fazlasında doğalgaz yok. Osmancık’ın nüfusuna denk gelen ilçelerin ise çok azında doğalgaz var. Osmancık, şu anda doğalgaz kullanan ilçelerden birisi oldu.

Osmancık ilçemize doğalgazın gelmesinde emeği geçen başta milletvekillerimiz ve yerel yöneticilerimiz olmak üzere, sayın Ahmet Ahyatcı’ya ve tüm ekibine saygılarımı sunuyorum. Osmancık’ımıza doğalgaz hayırlı uğurlu olsun.”

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim