Salih Osman Fındık’ın İlçe Başkanlığı binasında yaptığı adaylık açıklamasına AKP Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir grup katıldı.

Mevki için değil hizmet için aday olduğunu belirten Fındık, “Son 15 yılda AK Parti Belediyeleri ve iktidarı kanalıyla yapılan hizmetlere hep birlikte şahitlik ettik. Bu hizmetlerin daha da büyümesi ve devamı için Mart 2019 yerel seçimleri çok önemli bir viraj olacaktır. Tüm teşkilat mensuplarımızın bu bilinçle hareket ettiğini ve yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandıklarını biliyorum. İnşallah ilçemiz için de hayırlara vesile olacaktır.” dedi.

Bugüne kadar birçok sivil toplum kuruluşunda hem kurucu, hem de yönetim kurulu üyesi olarak görevler aldığını hatırlatan Fındık, “Bu birikim ve tecrübeleri ilçemize hizmet olarak yansıtabileceğimiz düşüncesi, yaptığımız istişareler ve ilçe halkımızın tarafımıza göstermiş olduğu teveccühe dayanarak, AK Parti’mizden Osmancık Belediye Başkanlığı için aday adayı olmaya karar verdim. Her şey sevgiyle başlar. Seven sevdiğini korur, kollar, geliştirir, sonsuza kadar yaşatmak ister. Biz de Osmancık’a ve Osmancıklı hemşirelerimize derinden sevdalıyız, bu vesile ile Osmancık’a hizmete ve sizlere hizmetkârlığa talibim. Makam ve mevki için değil, hizmet için yarışanlardan olacağız. Osmancık’ı gönül belediyeciliği ile tanıştıracağız. Halkımızın yüreğine dokunup, birlikte sevinip, birlikte üzüleceğiz. Elhamdülillah kendimize güveniyoruz. İlçemize ve partimize en yüksek katkıyı sağlayacağımıza da inancımız tamdır. Rabbim nasip eder de bu görev tarafımıza tevdi edilirse önümüzdeki 5 yıl Osmancık’ın altın çağı olacaktır.” diye konuştu.

Açıklama sonrası partililerle hâtıra fotoğrafı çektiren Fındık, kendisine gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim