Türk Eğitim-Sen’e üye öğretmenlerden oluşan heyet, İlçe Emniyet Müdürü Adem Yüce’yi makamında ziyaret ederek yaşadıkları üzüntüleri dile getirerek taziye dileklerini sundular.

Türk Eğitim-Sen Osmancık İlçe Başkanı Mustafa Potuk, ziyarette yaptığı konuşmada,

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen olarak dün olduğu gibi bugünde, yarında ülkenin birliği beraberliği noktasında üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

İstanbul Beşiktaş’ta polise karşı düzenlenen hain saldırı sonucu 38’i polis 44 vatan evladının şehit olduğunu, 18’i ağır 154 vatandaşın da yaralandığını belirten Potuk, Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek birlik ve beraberliğe kastedenlerin başarılı olamayacağını kaydetti. “Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine yönelik yapılan her türlü saldırı bizi birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Büyük Türk Milleti’ne kurulan hain ve sinsi planlar dün olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır” diyen Mustafa Potuk,

mezhep, meşrep, ırk, renk, coğrafya ayrımı gözetmeksizin kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, huzurun hedef alındığını, nice vatan evladının, gelecek için şehit olduğunu anlattı. Acı, şiddet ve korkunun bu milleti yıldıramayacağını aksine daha da birbirine kenetleyeceğini vurgulayan Mustafa Potuk, “Yeter ki bizler milletimizin, ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu ve sıkıntılı süreçte görev ve sorumluluklarımızın farkında olmaya devam edelim. Şiddet, korku ve acıyla bizi birbirimize düşürmek isteyenlere inat, gönüllerimizi hiçbir ayrım gözetmeksizin sımsıkı kenetleyelim. Yeter ki gözü dönmüş cinayet şebekelerine, 15 Temmuz hainlerine, her türlü terör örgütlerine karşı “sen” “ben” anlayışını bir kenara bırakıp “biz” anlayışıyla tek vücut olalım. Terörün ve onu kullanan şer odaklarının ülkemize, milletimize, kutsalımıza, istikbalimize kastettiğini asla aklımızdan çıkarmayalım. Her türlü fitne, hile, tuzak ve oyuna karşı uyanık olalım. Aramızdaki muhabbet ve kardeşliği zedeleyecek her türlü söylem ve eylemden uzak duralım. Aksi takdirde terörün ve onu yönlendiren karanlık mihrakların emellerine alet olacağımızı asla unutmayalım.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen olarak, bu alçak terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Büyük Türk Milleti’ne başsağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim