Recep Çıplak seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini tamamladıktan sonra resmi kurumlar ziyaretine başladı. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan’ı makamında ziyaret eden Recep Çıplak’a İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

Kaymakam Hakan Alkan’ı ziyaretinde il genel meclisi üyesi ve belediye meclis üyesi adaylarını tanıtan Recep Çıplak, belediye başkanlığını kazanmaları durumunda yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kaymakam Alkan’a yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eden Çıplak kaymakamlık personelini de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Hakan Alkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Osmancık’ın D100 Karayolu üzerinde fiziki konum itibari ile çok önemli bir yerde olduğunu, en kısa zamanda Organize Sanayi Bölgesinin de faaliyete geçmesi ile işsizliğin azalması ve nüfusunun artması bakımından çok önemli olduğunu dile getirdi. Sadece sanayisi ile değil de kültürel ve inanç turizmi açısından da oldukça fazla değerleri bulunduran ilçenin önümüzdeki yıllarda yapılacak başarılı çalışmalarla çok daha iyi yerlere geleceğine inandığını söyleyen Kaymakam Hakan Alkan, Recep Çıplak ve ekibine başarılar diledi.

Recep Çıplak ekibi ile birlikte Kaymakam Alkan’ı ziyareti sonrasında İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü, Malmüdürlüğü, İlçe Özel İdare Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Recep Çıplak belediye başkanlığını kazanmaları durumunda ekibi ile birlikte nasıl bir çalışma yapacaklarını anlattı ve bazı projelerini de paylaştı. Bu seçimin Osmancık için özel bir seçim olduğunu dile getiren Recep Çıplak, “yıllar sonra ilçemizden bir milletvekili çıkardık. Bu seçimde güçlü bir destek vererek vekilimizin elini Ankara’da ne kadar güçlendirirsek ilçemiz için yapılacak büyük yatırımların önünü açmış oluruz. Ben inanıyorum ki, halkımızda bu desteği verecektir. Önümüzdeki 4 yılda Osmancık artık yürümeyi bırakıp koşmaya başlayacaktır” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim