Çorum'un Osmancık İlçesi'nde önümüzdeki günlerde seçimi yapılacak olan Ziraat Odası başkanlığına aday olan Osmancıklı işadamı, çiftçi, fabrikatör Ali Osman Şahiner, Osmancık Yeni Anadolu Dinlenme Tesislerinde delegelere akşam yemeği verdi.
Ziraat Odası Başkanlığına aday olan Ali Osman Şahiner'in Osmancık Yeni Anadolu Dinlenme Tesislerinde verdiği yemeğe siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, muhtarlar, delegeler ve davetliler katıldı.
Akşam yemeğinde Ziraat Odası başkanlığına aday olan Ali Osman Şahiner; "Davetimi kırmayıp katıldığınız için delege ve Muhtar arkadaşlarıma Teşekkür ediyorum. Yapılacak olan Ziraat Odası Başkanlık seçimine aday olarak çıkmış bulunmaktayım. Aday olarak çıkmamın tek sebebi ilçemiz çiftçilerine daha iyi hizmet etmek olduğudur, çiftçimizin şuana kadar konusuna dahi değinilmeyen hizmetleri yapıp sahipsiz olmadıklarını göstermenin hizmetinde olacağım. Bu akşamki verdiğim yemeğe geldiğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sevgili delege arkadaşlarım bu meclisi oluştururken Osmancık Çiftçisinin yararına ve faydasına olabilecek ve bizzat çiftçilik yapan kişilerden tercih ettik. Osmancık tarımının iyi tanıtılamadığı ve ifade edilemediğini gördüm ve çiftçiye daha çok yararlı olabilmek için aday oldum. Çeltikte ve tarımda gerek kuraklık gerekse hastalık yüzünden bir çok sorunlar yaşadık. Bazı bölgelerimizde tarlalardan daha ürün almadan aşırı yağış nedeniyle sel baskınları oldu. Ürünleri tarlada telef olan çiftçilerimiz oldu. Böyle sorunlar çığ gibi büyüdü. Böyle sorunları çözebilmek için kırsal kesimde bulunan çiftçilerimizle çalışmalar yaparak, İlçe Tarım Müdürlüğü ile iyi diyalog içinde olacağız. Çiftçimizin bütün sorunlarını çözerek daha çok verim almasını sağlamak için ekibimle birlikte aday olduk. Herşey Osmancık için. Osmancık çiftçisi için"dedi.
Editör: TE Bilisim