Osmancık Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Hamza Karataş, eşi Hamide Karataş, Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, il genel ve belediye meclis üyeleriyle, vatandaşlar katıldı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede Şanlıurfalı Kazım Çiriş ve ekibi tarafından söylenen türkülere salondakiler coşkuyla eşlik etti. Sıra gecesinde sahnede çiğ köfte yapılarak protokol ve izleyicilere ikram edildi.
Program sonunda bin konuşma yapan Başkan Hamza Karataş “Bir yıllık bir süreyi geride bıraktık. Bu süre içerisinde asfalt, kanalizasyon, içme suyu gibi alt yapı yatırımlarına yoğun bir çalışma yaparken kültürel etkinliklerimize biraz az zaman ayırabildik. Ancak 2015 yılının başında Kazım Kiriş ve ekibiyle güzel bir Urfa Sıra Gecesinde vatandaşlarımızı buluşturduk. Tabi eğlenmeye de ihtiyacınız var, türkülerimizi doya doya yaşamaya da ihtiyacımız var. Urfa deyince; Peygamberler diyarı, evliyalar diyarı tabi bir de türkü diyarı akla geliyor. Bu güzel geceden dolayı sanatçılarımıza ve buraya katılan bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Şanlıurfalı Kazım Çiriş ve ekibi, gecede seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle, unutulmaz bir türkü şöleni sundu.
Editör: TE Bilisim