Osmancık’ın AK Parti ve AK Parti'nin Kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade eden Milletvekili Ceylan, "AK Parti olarak girdiğimiz her seçimde Osmancık’ta büyük destek gördük. İnanıyorum ki Osmancık 16 Nisan referandumunda da vereceği ‘Evet’ oylarıyla sandıkları patlatacaktır" ifadesini kullandı.

Referandumun bir seçim olmadığını özellikle ifade eden Ceylan, “ Referandum Tayyip Erdoğan meselesi değil. Bu geleceğimizin meselesi, çocuklarımızın meselesidir. Bizler milletimize, Osmancıklılara güveniyoruz. 16 Nisan'la birlikte artık ülkeyi milletin kendisi yönetecek” şeklinde konuştu.

Referandumun temel amaçları konusunda da bilgiler veren Ceylan, en büyük hedeflerinin ülkemizde yaşanan terör olaylarını tamamen bitirmek, şehit acılarına son vermek, anaların gözyaşını dindirmek huzurlu, güvenli, istikrarlı bir ülke haline gelerek birlik ve beraberliği, kardeşlik ortamını pekiştirmek olduğunu dile getirdi.

Ceylan, "Evet" kararıyla birlikte Türkiye'nin 2023 hedefleri başta olmak üzere 2053 ve 2071 hedeflerine daha hızlı ve daha emin adımlarla ulaşacağının altını çizdi.

Ceylan, “Tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet olacağız. 80 milyon insanımızı birlik ve beraberlik içerisinde tüm renkleri bir araya getirerek yolumuza devam etmek zorundayız” dedi.

Bu toprakların çok badireler atlattığını, bundan sonra da bu oyunları bozacaklarını kaydeden Ceylan, “Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bize düşen 15 Temmuz ruhuyla birlik olmak, dik durmak ve devletimizin yanında olmaktır. Bu vatanın yiğit evlatları hiçbir zaman bu vatanın bölünmesine müsaade etmeyecektir. Bayrağın inmesine, ezan seslerinin dinmesine izin vermeyeceğiz. Bu devletin bölünmesine, bu milletin parçalanmasına asla izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim