İhaleyi alan Dörtçelik Ltd. Şti’ye yer tesliminin yapılmasının ardından yüklenici firma tarafından çalışmalara başlandı.
Dörtçelik Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çelik, ilçedeki büyük yatırımlardan birisi olan Osmancık Belediyesi Şehirlerarası otobüs Terminali inşaatının hafriyat çalışmalarını tamamladıklarını belirterek kısa sürede temel atılacağını ifade etti.
Çalışmaları sözleşme süresinden önce tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden Çelik “Dörtçelik olarak bu ölçekte işlerde tecrübeliyiz. Daha önce eğitim kurumları, fabrika, çağrı merkezi gibi büyük projeleri kısa sürede tamamlayarak önemli başarılara imza attık. Kendi ilçemizde ilk defa bu büyüklükte bir projeyi biz yapıyoruz. Her şeyden önce kendi şehrimize yapılan bir yatırımın yüklenici firması olmak bizim için ayrı bir onur. İnşallah hızla gelişen şehrimize daha büyük yatırımların yapılacağını ümit ediyoruz. Şehrimize yatırımlar geldikçe biz de bu ilçenin öz şirketi olarak yüklenici olduğumuz işlerde gereken fedakârlıkları yapmayı halkımıza her zaman taahhüt ediyoruz.” dedi.
Çelik, Şehirlerarası Otobüs Terminalinin yapılması ile Osmancık’ın önemli bir hizmete daha kavuşacağını belirterek yatırımdan dolayı Osmancık Belediyesine teşekkür etti.


(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim