Osmancık Belediyesi ile Ak Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programı Eski Hükümet Konağı meydanında düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanı Cafer Karlı, birlik ve beraberlik amacıyla iftar düzenlediklerini belirterek iftara katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş da toplumun huzur ve barışına vesile olan etkinliklerin önem arz ettiğini belirterek “ Mübarek Ramazan ayı, dostlukların pekiştiği, paylaşma ve yardımlaşma duygusunun geliştiği, Allah’ın yeryüzüne bolluk, bereket ve huzur ihsan ettiği bir aydır. Bu güzel günde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duydum” dedi

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Osmancık’ta halkın tüm kesimlerinin katıldığı iftarda vatandaşlar bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, bu ortamın sosyal dayanışmanın en güzel örneği olduğunu söyledi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan’da, “Dünyanın değişik coğrafyalarında Müslümanlar mermiler, toplar, tankların gölgesinde iftar yapıyorlar. Yüce Allah o kardeşlerimize yardım etsin. Sadece bu topraklarda yaşayanlar değil dünyanın her tarafındaki mazlumlar Türkiye’ye dönüp bakıyorlar. O yüzden al bayrağın altında bir olmalıyız, diri olmalıyız, iri olmalıyız. Bu topraklarda kimseye bir karış verecek toprağımız yok. Yeter ki biz bir ve beraber olalım” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, güzel hizmetler alan osmancık’ın artık cazibe merkezi olmaya başladığını söyledi.

İstikrarın devam etmesinin yolu telaşsız zamanlara bağlı olduğunu dile getiren Uslu, “15 Temmuz gibi bir olayla karşı karşıya kalırsak, milletin bekasına kast edenler olursa o zaman öncelikler değişir hizmetlerin yerini başka öncelikler alır. O yüzden devletimize sahip çıkacağız. İnsanların hayılı olan insanlara hizmet edendir. Biz bunun için çalışıyoruz. Aydınlık yarınlara birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

İftara AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Dodurga Kaymakamı Tayfun Deli, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve İlçe Başkanı Cafer Karlı, belediye başkanları, şehit aileleri ve gaziler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilisim