Özkan Uysaler'in aday adaylığını açıklaması nedeniyle parti binasında geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.

İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanı Mustafa Boyacı, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda adaylığını kamuoyuna duyuran Özkan Uysaler, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçiminin demokratik olgunlukla geçmesini, hiçbir siyasi tehdidin olmadığı ve tüm seçmenlerin özgür iradeleriyle karar verdiği bir seçim kampanyası yaşamak istediklerini belirtti.

Adaylık tanıtımında açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Boyacı, “Osmancık İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak.” dedi.

“DÜRÜST VE ADİL BİR BELEDİYECİLİK”

İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Uysaler ise özgeçmişi hakkında bilgi paylaşımında bulunduktan sonra gelişmiş bir Osmancık için dürüst ve adil bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğini söyledi.

Osmancık için birçok önemli projesinin olduğunu, belediye başkanı adayı gösterilmesi ve göreve getirilmesi halinde projeleri bir bir hayata geçireceklerini, belediyeyi birlik-beraberlik ortamında yöneteceklerini vurgulayan Uysaler, seçimlerin huzurlu ve demokratik bir ortamda gerçekleşmesi dileğinde bulundu.

Uysaler, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Üniversite eğitimi dışındaki tüm hayatını Osmancık'ta geçiren, veteriner hekim olarak bir esnaf, babası çiftçi ve esnaf, eşi öğretmen biri olarak ilçemizin tüm sorunlarının, tüm gereksinimlerinin farkındayım. Bunların çözümü ve temini için gerekli altyapıya sahip olduğumu düşünüyor ve Osmancık için çok şey yapabileceğime inanıyorum. Bu sebeple tüm parti teşkilatımızın, dostlarımızın, kıymetli büyüklerimizin ve ailemin de desteğiyle bu hizmet yarışında olduğumu bildirmek isterim. Demokratik olgunlukla, hiçbir siyasi tehdidin olmadığı, tüm seçmenlerin özgür iradeleriyle karar verdiği bir seçim olacağına inanarak katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Osmancık'ımızın gelişip kalkınması, dürüst, şeffaf adil bir belediyecilik için belediye başkanlığına İYİ Parti'mizden ben de aday adayıyım.”

Konuşmasının ardından Özkan Uysaler, aday adaylığı başvuru formunu İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanı Mustafa Boyacı’ya teslim etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim