Osmancık Belediyesi’nin bitirdiği 4 yeni yatırım ile ilçe merkezindeki doğalgaz şehir içi iletim hatları yapım işi için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.
Toplu açılış ve temel atma törenine AKP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, Belediye Başkanı Hamza Karataş, AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, eski Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, AKP Çorum Milletvekili adayı Bekir Horuz, Çorumgaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Çorumgaz A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, daire müdürleri ve daire müdürleri katıldı.

Karataş’tan teşekkür
İlçenin yıllardır beklediği, uğrunda büyük mücadele verdiği doğalgaza kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, milletvekillerine ilçeye doğalgazın getirilmesi konusunda verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Göreve başladıkları günden itibaren ilçeyi geliştirmek, daha ileriye taşımak ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için sürekli çalışıp, mücadele ettiklerini dile getiren Karataş, “Gece gündüz demeden, azimle, gayretle çalışıyor olmanın çok şükür meyvelerini almaya başladık. Bugün şehrimize 4 büyük yatırım daha kazandırıyoruz. Bu yatırımlar ilk olmadığı gibi son da olmayacak. İnşallah sizlerle birlikte el ele, şehrimizi geleceğe taşıyacak birçok projeyi yine birlikte hayata geçireceğiz. Daha yaşanabilir bir Osmancık için desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Çorumgaz A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı’nın 3 ilçeyi daha doğalgaza kavuşturacaklarını söylediği törende Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Uslu da HDP’ye yüklendi.
Haçlılarla ittifak olan ülke düşmanlarının Osman Paşa’nın Plevne kalesine hapsedilerek, Avrupa’dan atılmaya çalışıldığı gibi Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın da İslam coğrafyasından ve mazlum milletlerin gönüllerinden yüreklerinden silinmeye çalışıldığını belirten Uslu, 13 yıldır aynı şevkle yollarına devam ettiklerini bildirdi.
Ülkede güven ve istikrar ortamının devamı için AKP iktidarına ihtiyaç duyulduğunu belirten Uslu, “AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin büyümesini, saygın ülke olmasını engellemek isteyenlere en büyük dersi biz vereceğiz. Türkiye ne zaman büyümeye kazanmaya, gelişmeye başlamışsa görünmeyen bir el Türkiye’yi karıştırmaya çalışıyor” diye konuştu.
Batının terör örgütü ile mücadeleye engel olmaya çalıştığını, İŞİD ile mücadeleyi ise desteklediğini belirten Uslu, “Oynanan oyun ortada. Eğer bize çelme takılır Türkiye’de istikrarsızlık sürdürülürse, bazıları istikrarsızlık ateşine gönüllü olarak odun olmaya, odun atmaya devam ederlerse ben koalisyona girmem, ben seçim istemem, seçim hükümeti istemem herşeye her önüne gelene hayır demeye devam edelerse bundan en çok PKK ve siyasi uzantıları, millet ve memleket düşmanları sevinirler. Bu seçimde başı dik bir Türkiye için seçimde oy kullanmaya ve sandık sonuçlarına sahip çıkmaya hep birlikte mecburuz. Ve mahkumuz. Kimseye gidin cephede kurşun atın demiyoruz. Sadece sandığa gidin, sadece sandığa sahip çıkın” ifadelerini kullandı.
HDP’nin polis lojmanlarında bile silme oy aldığını, bir polisin bunu yapması için abilerinden talimat aldığını ifade ederek ‘Çorum ve ilçelerine yatırım yapılmadı’ yönündeki eleştirileri de yanıtlayan Uslu, ucuz siyaset yapanların seviyesine inmeyeceklerini, Osmancık’a iktidarları döneminde 850 milyonluk yatırım yapıldığını dile getirdi.
Konuşmaların ardından yeniden restore edilen tarihi Kandiber Kalesi 1. Etap, Küllük Tepesi parkı, mesire alanı ile araç muayene istasyonunun açılışı yapıldı. Ayrıca ilçeye doğalgaz getirilmesi için ilk temel de atıldı.




(İHA)
Editör: TE Bilisim