Kızılırmak Sahil Parktaki iftar yemeğine AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, aK Parti Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve İlksen Kurt, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akça, Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Osmancık Jandarma Komutanı İrfan Kıymaz, Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Necmettin Tatar, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, engelliler ve vatandaşlar katıldı.

İFTAR SOFRALARIMIZ KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRİYOR

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ramazan ayında dostlukların pekiştiğini, paylaşma ve yardımlaşma duygusunun geliştiğini söyledi.
Ramazan ayında birlik ve beraberliği güçlendirmek, Osmancık halkı ile bir arada oruç açmak için kardeşlik iftarı düzenlediklerini kaydeden Karataş; “Kadir gecesini beklediğimiz bu mübarek günler içerisinde sizlerle bir arada, büyük bir aile olarak aynı sofrada oruç açmanın hazzını yaşıyorum. İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı ve bu iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına vesile oluyor. Buraya gelerek bu güzel sofrayı oluşturan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum” dedi.
AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise “Bizler hep birlikte bir aileyiz. Tüm Osmancıklı hemşehrilerimiz buraya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapması, bir masada hoş sohbet yapması ne kadar manalı ise bunun memleketimizin bir göstergesi olduğunun bilinmesini istiyoruz. İnşallah Ak Parti belediyeciliği ile başlayan bu gelenek bundan sonra da ilelebet devam eder” diye konuştu.



ÖNÜMÜZDE ERKEN SEÇİM GÖZÜKÜYOR

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise, önümüzdeki süreçte erken seçim gözüktüğünü söyledi.
Seçimden seçime gelen insanlardan olmadıklarını ve seçim bitse bile her fırsatta halkla birlikte olduklarını dile getiren milletvekili Salim uslu, “Sizlerle olmaya, birlikte kederlenmeye, mutluluklarına ortak olmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki süreç ne getirir ama, doğrusu gözüken o ki seçimlerin yenilenmesi veya erken seçim bir daha gözüküyor” dedi.
Uslu, konuşmasının sonunda ihtiyaç sahibi ailelere gösterdiği hassasiyetlerden Belediye Başkanı Hamza Karataş’a teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim