2014 yılından bu tarafa Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı görevini yürüten Karatağ, düzenlediği basın toplantısıyla 3 Şubat’taki genel kurulda oda başkanlığına tekrar aday olduğunu bildirdi.

Toplantıda görevde bulunduğu 4 yıllık süre içerisinde yaptığı çalışmaları anlatan Karatağ, göreve geldiği ilk günden bu yana özverili bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, “Bugüne kadar layıkıyla yürüttüğümüzü düşündüğüm bu göreve kaldığımız yerden devam etmek için yeniden adayım” dedi.

Bilal Karatağ, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şoför esnafımızın her türlü sorunu ile yakından ilgilendiğim 4 yıllık görev sürem içerisinde çeşitli faaliyetlere imza atarak odamızı üst seviyelere taşıdık. Göreve başladığımızda ilk işimiz hizmet binamız altında buluna lokalimizi faaliyete geçirerek burada şoför esnafı ile birlik beraberliği sağlamayı hedefledik. Çeşitli toplantı ve görüşmelerimizi burada yaparak esnaflarımızın kaynaşmasını sağladık.

307 üyemizin her birine eşit mesafede yaklaşımda bulunarak gece gündüz demeden her sorunlarına koşturduk. Zaman zaman kamu kurumları ile işbirliği yaparak şoför esnafına eğitim seminerleri düzenlettik. İki yıl Ramazan aylarında tüm üyelerimizi davet ederek birlikte iftar açtık.

Yapılan etkinliklerde ve her alanda kurumumuzu en iyi şekilde temsil ederek prestijini artırarak sürdürdük. 3 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak olan seçimimizde yeniden başkan olduğum takdirde yaptığımız çalışmalar daha da artıracağız. Layıkıyla yürüttüğümüzü düşündüğümüz görevimizde kaldığımız yerden devam etmek için yeniden aday oldum. Cumartesi günü yapılacak seçimin şoför esnafı ve Osmancık için hayırlı olmasını diliyorum”

Osmancık’ta 3 Şubat’ta yapılacak seçim öncesinde Karatağ´ın dışında henüz başka aday çıkmadı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim