10 yıl önce Bilal Çevrim tarafından kurulan ve haftalık olarak yayın hayatına başlayan, 2013 yılından itibaren iki günde bir yayın hayatını sürdüren Osmancık Gazetesi 11 Nisan 2019 Perşembe günü itibariyle ilçenin ilk ve tek günlük gazetesi olma özelliğini taşıyor.

Kuruluşundan beri gazetenin temel ilkesinin “bağımsızlık ve tarafsızlık” olduğunu belirten Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çevrim; “2009 yılında bir ihtiyaç sonrası doğan Osmancık Gazetesi geride bıraktığı 10 yılı bu ilkesinden ödün vermeden sürdürmüştür. Eşitlik ilkesinden vazgeçmeyip her türlü olay ve konuya tarafsız yaklaşmayı sürdüren Osmancık Gazetesi imtiyaz sahibi Özkan Özçelik’i almış olduğu bu karardan dolayı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Osmancık Gazetesi İmtiyaz Sahibi Özkan Özçelik, iki günde bir olarak yayınlanan gazetelerinin 11 Nisan’dan itibaren günlük olarak yayınlandığını ve resmi başvurularını Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürlüğü’ne yaptıklarını söyledi.

Özkan Özçelik; “Osmancık Gazetesi 10 yılı aşkın bir süredir kendi ayakları üstünde durabilen güçlü kadrosuyla, haber peşinde koşan çalışanlarıyla bağımsızlığını sürdürerek var olmaya devam edecektir. Bugüne kadar bize destek veren bütün okurlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim