Akşemseddin Caddesinde faaliyet gösteren Kuyumcu Sadık Tur Turizm Ofisinin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Ak Parti İlçe Başkanı Cafer Karlı, eski Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Öğretmenevi Müdürü Rahmi Namalır, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bayram Çalışkan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Aker, Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Bilal Karatağ, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Okunan duanın ardından Belediye Başkan Yardımcısı kadir Eskiadam ve Ak Parti İlçe Başkanı Cafer Karlı birlikte açılış kurdelesini kesti.
Firmanın organizasyon müdürü Ali Uzun, başta turizm amaçlı organizasyonlar olmak üzere Türkiye’nin her noktasına geziler düzenleyeceklerini belirterek “Osmancıklının hizmetine açmış olduğumuz ofisimizle kaliteli ve güzel hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin her yerine turlar düzenlemek istiyoruz. Hizmette sınır tanımadan neresi talep edilirse oralara turlar düzenleyeceğiz. Eğitim gezileri, kültür gezileri, sportif amaçlı geziler, kaplıca turizmi ve ilerleyen zamanlarda da umre ve hac organizasyonları düzenleyerek Osmancıklının hizmetinde olacağız” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen Turizm Ofisi açılışının ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim