Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Osmancık'ta açılan bölgenin en büyük et ve et ürünleri tesisi olan OSET'in açılışını gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz yıl Osmancık'ta et ve et ürünleri üzerine kurulan OSET, bir yıl gibi bir sürede büyük bir atılım gerçekleştirerek bölgenin en büyük tesisini kurduğunu ifade eden Bekiroğlu, yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olan tesis için Kırsal Kalkınma hibesinden yararlandığını kaydetti. Böyle bir et tesisinin bölgede ihtiyaç olduğunu vurgulayan AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu, OSET Et ve Et Ürünleri tesisinin çevre il ve ilçelere de hizmet vereceğini belirtti.
AK Parti hükümetleri döneminde KOBİ'lere ve yerel girişimcilere ciddi destekler verildiğine dikkat çeken İl Başkanı Bekiroğlu, OSET Et ve Et Ürünleri tesisinin de bu desteklerden yararlanarak bölgenin en büyük et tesisi olduğunu vurgulayarak, tesisin Osmancık'a hayırlı olmasını diledi.
OSET Osmancık Et ve Et Ürünleri tesis açılışına İl Başkanı Bekiroğlu'nın yanı sıra İl Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü, İl Yönetim Kurulu Üyesi Enes Uygur, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, Osmancık İlçe Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar birlikte açtı.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim