Başkan Karataş, Osmancık Kültür Evinde basın mensupları ile bir araya geldi. Yapılan çalışmalar ile ilgili basına bilgi veren Karataş, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitnes – plates salonu ve spor merkezinden oluşan yeni projesini tanıttı.

Projenin 2018 yılı içerisinde tamamlanacağını belirten Karataş “Osmancık büyük bir değişim yaşıyor. Yeni eserler şehrimize bölgenin yıldız kenti olma yolunda güç kazandırıyor. Şehrimizde büyük bir ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz, halkımızın beklentisi olduğunu bildiğimiz, ilçemizin sosyal altyapısının gelişmesine katkı sağlayacak yeni projemize 2018 yılında başlıyoruz. Kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, geleneksel Türk hamamı, sauna, fitnes ve plates salonları, futbol, basketbol ve tenis sahaları olan bir kompleks inşa edeceğiz. Projenin 2018 yılı içerisinde tamamlanmasını hedefliyoruz. Osmancık her şeyin en iyisine layık. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

“BÖLGEYE HİTAP EDECEK BİR PROJE”

Başkan Karataş’ın Osmancık ve çevresine hitap edecek bir merkez olarak duyurduğu proje yaklaşık 14 dönüm alana inşa ediliyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, tuz odası, buhar odası, fitnes salonu, plates salonu, halı saha, basketbol ve tenis sahaları, kafeterya ile yeşil alanlar yer alıyor.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim