Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan'ı ağırlayan Osmancıklılar, yüzde 70'in üstünde oy almak için söz verdiler.
AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, ilçe ziyaretleri kapsamında Osmancık İlçesi'ni ziyaret ederek, teşkilat üyeleri ile bayramlaştı, halkla buluştu. Buluşmaya Milletvekili Adayı Bekir Horuz da katıldı.
Ekibiyle birlikte Osmancık İlçesi'ni ziyaret eden Ceylan, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.
Ceylan'a; İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Adnan Armağan, Cemalettin Polattaş, Memduh Akbaş, Mümtaz Yılmaz, Ünal Nalçacı ile çok sayıda partili eşlik etti.
Ceylan'ı Osmancık AK Parti İlçe Başkanlığı önünde İlçe Başkanı Necmettin Tatar, Belediye Başkanı Hamza Karataş, İl Genel Meclis Üyeleri ile diğer partililer karşıladı.
Milletvekili Adayı Ceylan, teşkilat mensupları ve ilçe halkı ile bayramlaşarak, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi, ülke gündemini değerlendirdi.

“4 VEKİL GÖNDERECEĞİZ”
AK Parti İlçe Binasında düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Necmettin Tatar, 1 Kasım seçimlerinin büyük bir önem taşıdığını belirterek, AK Parti'nin bu seçimde yeniden tek başına iktidar olması gerektiğini kaydetti.
Tatar, AK Parti'ye Osmancık'tan güçlü bir destek vereceklerini vurgulayarak, Çorum'dan 4 milletvekilini Ankara'ya göndereceklerini söyledi.
Tatar, ilçeyi ziyaret eden Milletvekili Aday'ı Ceylan'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

"YENİ BEDELLER ÖDEMEYELİM"
Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ise 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için hayati önem taşıdığını bildirdi.
7 Haziran seçimlerinde oluşan meclis aritmetiğinin gerek ülkemiz, gerekse AK Parti açısından iç açıcı olmadığını, bu nedenle de Türkiye'nin bir bedel ödediğini, hükümetin kurulamadığını, düşman çevrelerin harekete geçtiğini anlatan Karataş, "bu bedeli bir daha ödemek istemiyoruz. Türkiye'nin kaderi AK Parti'ye, İslam coğrafyasının kaderi de Türkiye'ye bağlı. Bu nedenle 1 Kasım seçimlerinde son derece duyarlı davranmak zorundayız. Osmancık AK Parti olarak elimizden geleni fazlasıyla yapacağız" diye konuştu.

"REHAVETE KAPILMAK YOK"
AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Bekir Horuz ise konuşmasında, 1 Kasım seçimleri öncesi gönüllerin fethedilmesi, gidilmedik köy, hane, sıkılmadık el kalmaması gerektiğini söyledi.
Kendisinin de Osmancıklı olduğunu, AK Parti'ye kuruluşundan beri çeşitli kademelerde hizmet verdiğini dile getiren Horuz, bu davaya ümmet-millet davası olarak baktıklarını bildirdi.
Horuz, AK Parti'nin kurucusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rüzgarı ile Türkiye'de çok sayıda seçim kazandıklarının altını çizen ve girdiği tüm seçimleri üstün bir oy oranıyla kazanan AK Parti'nin 13 yıl boyunca ülkeyi tek başına yönettiğini hatırlattı. AK Partililerin rehavete kapılarak 7 Haziran seçimlerinde bir kazaya uğradığını sözlerine ekleyen Horuz, milletin bu kazayı tekrar atlatarak yaraları saracağına ve AK Parti'yi yeniden tek başına iktidar yapacağına inandığını bildirdi. Horuz, "Artık rehavete kapılmayacağız. Emanet oylar geri gelecektir. Bu nedenle şu veya bu partiden kim olursa olsun ziyaret edelim, emanet oylara sahip çıkalım" diye konuştu.

"TEŞKİLATLARIN EMRİNDEYİZ"
İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ise tüm Osmancıklıların bayramını kutlayarak, "İl Genel Meclisi Üyeleri olarak tüm teşkilatlarımızın emrindeyiz. Size katkı sağlamak, sorunlarınızı çözmek için çaba gösteriyoruz. Yanınızda güç olmaya devam edeceğiz" dedi.

"BİR DAHA TÖKEZLEME LÜKSÜMÜZ YOK"
Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, son aylarda terör örgütlerinin tırmanışa geçerek çok sayıda asker ve polis şehit ederek Türk milletinin içini yaktığını belirterek, "güzel günler yakındır. Terör örgütlerinin bu yaptıkları yanına kar kalmayacaktır. Son 30 yılın en büyük darbesini alan terör örgütleri, büyük kayıp vermiştir. Yakında şehit haberleri almayacağız, terör belasından kurtulacağız" dedi.
Türkiye'nin bundan sonra tökezleme, sendeleme lüksünün olmadığının altını çizen Ceylan, 7 Haziran'da en küçük bir tökezlemede içerde ve dışarıdaki tüm düşman çevrelerin harekete geçerek Türkiye'nin başına bela olmaya başladığını söyledi. Ceylan, huzur ve istikrarın devamı, ülkenin kaldığı yerden gelişmeye, büyümeye devam etmesi, akan gözyaşlarının dinmesi için AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olması gerektiğini, tek başına iktidar olmadıktan sonra kim vekil seçilirse seçilsin bunun bir önemi olmayacağını, bu nedenle 1 Kasım seçimlerinde yüksek bir oy oranı almaları gerektiğini, teşkilatlara büyük görevler düştüğünü anlattı.
Osmancık AK Parti Teşkilatından en az yüzde 70'lik bir oy oranı isteyen Ceylan, bunun için partililerden söz aldı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim