Beraberinde Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ve partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Ceylan, esnafla sohbet ederek, bol kazançlar diledi.

Ziyaretlerde 16 Nisan referandumunun önemi üzerinde duran Ceylan, referandumun Türkiye’nin geleceğini yakından ilgilendirdiğini belirtti.

Ceylan, ‘referandum bir ‘Evet-Hayır’ meselesi değildir. Mesele memleket meselesidir. Bu nedenle referandumda Osmancık ilçesinde de güçlü bir ‘Evet’ bekliyoruz” dedi.

Milletvekili Ceylan, daha müreffeh bir Türkiye için, aydınlık bir gelecek için, güçlü demokrasi, güçlü meclis, milletin belirlediği bir cumhurbaşkanı ve insan odaklı bir yönetim için tüm Osmancık halkını "Evet" oyu kullanmaya davet etti. (Haber Merkezi) r bir şekilde krizlere neden olan mevcut ve hantal sistemden kurtulmamız gerektiğini vurgulayarak, bunun en etkili yolunun vesayet odakları sebebiyle azalan millet iradesinin yeniden diriltilmesi olduğunu söyledi.

Ceylan, "Geçmişte yaşanan başbakan-cumhurbaşkanı tartışmaları bir daha yaşanmasın diye, çift başlılık sorunu nedeniyle çıkan krizlerin sosyal ve ekonomik her türlü faturası millete kesilmesin diye yeni sisteme 'evet' demek gerekmektedir. Ayrıca seçimlerden sonra kurulamayan hükümetler olmaması ya da zorla kurulan, dayatmalarla yıkılan koalisyon hükümetleri tarihe gömülsün diye cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmek gerekmektedir" dedi.

Ceylan, kriz, kaos, darbe üreten bu sistemin artık değişmesi gerektiğinin altını çizdi.

Milletvekili Ceylan, daha müreffeh bir Türkiye için, aydınlık bir gelecek için, güçlü demokrasi, güçlü meclis, milletin belirlediği bir cumhurbaşkanı ve insan odaklı bir yönetim için seçmenleri referandumda "Evet" oyu kullanmaya davet etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim