Gemici mahallesinde 11 dönüm alana inşa edilen parkta her yaş grubuna göre sosyal donatı alanları bulunuyor.
AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Başbakanlık Başdanışmanı Lütfi Akça ve AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Gemici Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Hamza Karataş'tan bilgi aldı.
Gemici Tabiat Parkının 11 dönüm alan üzerine inşa edildiğini hatırlatan Başkan Karataş "İlçemizin sosyal alt yapısını güçlendirmek ve şehrimizi her yönüyle geliştirmek amacıyla büyük ölçekli sosyal alanlar inşa ediyoruz. Bu kapsamda Gemici Mahallemizde bulunan 11 dönüm ağaçlık alanı tabiat parkı olarak tasarladık. Tamamen yetişkin çam ağaçları arasında yerden yüksek ahşap yürüyüş yolları, dinlence alanları, kafeterya, spor alanları, hayvan barınakları ve göletlerden oluşuyor. Burada çocuklardan, yaşlılara kadar herkesin sosyal aktivitesini karşılayacak konseptler uyguluyoruz. Ayrıca tasarım olarak bölgemizde bir örneği daha yok. Osmancık için o açıdan da farklı bir kazanım oldu. İnşallah Ramazan bayramına açılışını yapmayı hedefliyoruz" dedi.
Gemici Tabiat Parkındaki sosyal alanlarla ilgili ayrı ayrı bilgi alan Uslu, şehrin sosyal gelişimine katkı sağlayacak önemli bir yatırım olduğunu vurgulayarak çalışmalardan dolayı Başkan Karataş'a teşekkür etti.




Editör: TE Bilisim