Kaza Samsun-İstanbul D-100 karayolu Osmancık ilçe girişindeki kavşakta meydana geldi.
Akaryakıt istasyonundan Samsun-İstanbul D-100 karayoluna çıkış yapan 64 yaşındaki Mustafa Kısa yönetimindeki 34 HDP 93 plakalı otomobile Samsun yönünden İstanbul yönüne giden 43 yaşındaki Hüseyin Kazak yönetimindeki 66 LY 435 plakalı otomobil çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle sürücü Mustafa Kısa ile yanında yolcu olarak bulunan eşi Emine Kısa (60), diğer araç sürücüsü Hüseyin Kazak aynı araçta yolcu olarak bulunan eşi Pakize Kazak (42), Sevda Kazak (15), Emine İpek Kazak (10) ve Ahmet Can Kazak (8) yaralandı.
Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Osmancık devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Araç sürücüsü Mustafa Kısa ileri tetkik ve tedavi için Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Kaza yapan araçlar nedeniyle Samsun-İstanbul D-100 karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Osmancık İlçe Emniyet Müdürlğü ve Bölge trafik ekipleri gerekli önlem alarak yan yoldan araç trafiğini verdiler.Kazaya karışan araçların çekici ileri kaldırılmasının ardından Samsun-İstanbul D-100 karayolu normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.



Editör: TE Bilisim