Türk Bayrakları ile gerçekleşen konvoy polis kontrolü eşliğinde sanayi sitesi esnaf ve çalışanları tarafından oldukça kalabalık bir şekilde gerçekleşti.
Konvoyun hareketinden önce Küçük Sanayi Sitesinde basın açıklamasında bulunan Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mürsel Gökyar yaptığı açıklamada, “Bizler sanayi sitesi esnaf ve sanatkarları olarak 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz.
Darbe girişiminin bastırılmasında dik duruşlarından dolayı Baş Komutanımız Recep Tayip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Türk Polis Teşkilatına, Türk Silahlı Kuvvetlerinin vatansever mensuplarına ve Türk Halkına şükranlarımızı sunuyoruz.
Darbenin bastırılmasında canlarını hiçe sayarak kendilerini tanklara siper eden vatanı ve bayrağı için şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Osmancık Küçük Sanayi sitesinden hareket eden araçlar, şehir merkezinde Türk Bayraklarını sallayarak tur attıktan sonra tekrar sanayiye dönüş yaptılar.


Editör: TE Bilisim