Alaattin Uğur Çöl’un adaylık tanıtımı Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Aday tanıtımında konuşan SP İl Başkanı Faruk Cıdık, Genel Merkez’in her yerde güçlü, güvenilir ve liyakat sahibi adaylarla seçime girme hedefi doğrultusunda Osmancık’ta Alaattin Uğur’la 31 Mart Yerel Seçimleri’ne girme kararı aldıklarını söyledi.

Siyasetin bir okul olduğuna değinen Cıdık, “Eğitim ailede başlar siyasette aile ise belediye başkanlığıdır. Ailenin temeli sağlam oldukça, aile içinde adil bir yönetim ve gelir dağılımı sağlandıkça o ailenin bireyleri birbirine sıkı sıkıya bağlı olur ve o ailede, belediyede huzurlu, müreffeh ve saadetli yarınlar oluşur.” dedi.

Belediye Başkan Adayı Alaattin Uğur Çöl ise konuşmasında Osmancık’a olan sevdasından ve hizmet etme aşkından bahsederek, belediye başkanı olacak bir kişinin halkın içinden gelmesi, korkulan değil sevilen bir kişi olması, hizmet ve gönül kapısının her zaman halka açık olması gerektiğinin altını çizdi.

Osmancık halkının ve Saadet Partisi’nin çağrısı ile tekrar aday olduğunu belirten Alaattin Uğur Çöl, “Geçmiş dönemlerden ben kimseye kırgın değilim. Ben Osmancık sevdalısıyım. Bakıyorum bugün burada her siyasi görüşten hemşerilerim var. Bugün burada herhangi bir siyasi parti yok, Osmancık sevdası var. Ben diğer partilerden de seçildiğim zamanlarda hizmet için çalıştım, hizmetleri de hemşerilerimiz için getirdim. Geçmiş dönem seçimlerinden sonra ben aday olmayacağımı açıkladım. Fakat Osmancık halkı ‘Biz sana 6000 oy verdiysek bunun vebali var, tekrar çıkacaksın’ dedi, çıktım. Demek ki bu dönem nasip Saadet’tenmiş, Saadet Partisi ile Osmancık saadete erecek.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim