Hafta sonu partisinin Osmancık İlçe Kongresine katılan SP İl Başkanı Faruk Cıdık, aralarında SP Genel İdare Kurlu Üyesi Ahmet Bölükbaş, SP Osmancık İlçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu, Alaca İlçe Başkanı Mustafa Kütük, Ortaköy İlçe Başkanı Vehbi Özdemircan, Lâçin İlçe Başkanı Mustafa Ayvalı, Mecitözü İlçe Başkanı Üzeyir Özseçer ve bazı parti mensuplarının bulunduğu bir heyetle Osmancık halkının sorunlarını dinledi.

İl Başkanı Faruk Cıdık ve beraberindekiler, Osmancık sokaklarında “Sevgi yürüyüşü” yaparak ellerindeki karanfili ilçe halkına ve esnafa hediye ettiler.

Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, esnaf ziyaretlerinde ülkemizin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini hatırlatarak, “Afrin Operasyonu parti meselesi hâline gelmemeli. Bu sorun bir partinin, bir hükûmetin değil, tüm ulusumuzun hatta ümmetin meselesidir. Sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtı’nda ülkemizin ve devletimizin yanındayız. Ancak ne yazık ki Afrin’den şehit haberleri hiç eksik olmuyor, ocaklarımıza hemen her gün acılar düşüyor. Şahsım ve teşkilatım adına şehit olan vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ortadoğu’daki bu sorunların ve acıların müsebbibi bir kez daha dile getirmek gerekirse Siyonizm ve işbirlikçileridir. İnşallah yekvücut olarak bu sorunları en kısa zamanda aşacağız.” diye konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim