Osmancık Malmüdürlüğü görevini uzun zamandır sürdürürken, Milli Piyango Genel Müdürlüğü Samsun Şube Müdürü olarak ataması yapılan Hüseyin Zengin'in yerine Zeki Kapdan atanmıştı. Göreve başlaması ile izne ayrılan ve bu hafta görevine devam eden Kapdan'ı Cemiyet yönetimi ziyaret etti.

Ziyarete Cemiyet Başkanı Bilal Çevrim, Başkan Yardımcısı Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ve Başkan Yardımcısı Osmancık Gazetesi İmtiyaz Sahibi Özkan Özçelik ile Osmancık Gündem ve Doğan Haber Ajans Muhabiri Mustafa Ulusoy katıldı.

Bir süre cemiyet yönetimi ile sohbet eden Kapdan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkan ve yönetime teşekkür etti.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetimi Osmancık´ta yeni görev yapan Osmancık Malmüdürü Zeki Kapdan´a görevinde başarılı çalışmalar diledi.

ZEKİ KAPDAN KİMDİR?

1975 Çankırı doğumlu olan Zeki Kapdan, İlk, Orta ve Lise öğrenimini Çankırı´da tamamladı. Üniversite eğitimini Muğla Ünv. İ.İ.B.F. İşletme Bölümünde tamamlayan Kapdan, 1998 yılında Maliye Bakanlığında memur olarak göreve başladı..

Bakanlık teşkilatında memur, şef, müdür yardımcısı ve Malmüdürlüğü görevlerinde bulunan Kapdan, sırasıyla Çankırı, Kastamonu, Ardahan´da son olarak da Konya Karapınar´da Malmüdürlüğü görevini yürüttü. Osmancık Malmüdürlüğü´ne atanan Zeki Kapdan evli ve 3 çocuk babası.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim