hakkında açıklama yapan Mustafa Yıldırım, görevi devraldığı başkan Kazım Sekili'ye sendikaya ve üyelere verdiği hizmetler sebebiyle teşekkür ettiğini belirterek, genel merkezin takdiri ile ilçe başkanlığı görevini üstlendiğini kaydetti. Amaçlarının üyelerin sorunlarına yardımcı olmak ve sendikanın gücünü daha yukarılara taşımak olduğunu anlatan Yıldırım, “Yola çıktığım arkadaşlarım ile herkese eşit mesafede, adaletli davranış içinde yönetim göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Eğitimciler Birliği Sendikası olarak odak noktamız eğitim ve eğitimin baş aktörü öğretmen olacaktır. Bu dönem görev bizlere tevdi edildi. Biz de bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

İlçemizde halen Ömer Derindere Fen Lisesi Müdürü olarak görev yapan Yıldırım; 1981 Kayseri doğumlu. İlkokulu Osmancık İnönü Zaferi İlkokulunda tamamlayan Yıldırım, akabinde Osmancık İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesinden 1999 yılında mezun oldu.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi ilköğretim matematik öğretmenliğini bitirerek Ortaköy Cumhuriyet İlköğretim okuluna atanan Yıldırım, daha sonra Osmancık 75. Yıl ilköğretim Okulu’nda matematik öğretmenliği, bilişim teknolojileri formatör öğretmenliği, ilçe formatörlüğü yaptı. Osmancık Lisesine tekrar matematik öğretmeni olarak dönen Mustafa Yıldırım, 1,5 yıl matematik öğretmenliğinin ardından aynı okulda 5 yıla yakın müdür başyardımcılığı görevini yürüttü. Yıldırım evli ve 4 çocuk babası. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim