Sağlık-Sen Çorum ve Osmancık Şubeleri tarafından düzenlenen Ebeler, Hemşireler, Anneler ve Eczacılar Günü Kutlama Programına katılan Ceylan, ayrıca Belediye Başkanlığını ziyaret ederek partililerle istişare yaptı.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ve bazı partililerle birlikte Osmancık'a giden Milletvekili Ceylan, burada Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Başkanı Cafer Parti, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından karşılandı.

BELEDİYE ZİYARETİ

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve beraberindekiler, Osmancık'ta ilk olarak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle sohbet etti.

Osmancık Belediyesi’ne ve teşkilata teşekkür ziyaretinde bulunan Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Karadağ, oda başkanları ile de bir araya gelerek ilçeye yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.

Belediye Başkanı Hamza Karataş'tan ilçede yapılan çalışmalar, faaliyetler hakkında bilgi alan, sorun ve talepleri dinleyen Ceylan, 16 Nisan'da yapılan referandumda Osmancık'tan yüksek oranda “evet” oyu çıkması nedeniyle tüm partilileri ve ilçe halkına teşekkürlerini iletti.

"Osmancık bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, bu davaya her zaman en büyük desteği verdi. Başımız dik, alnımız açık geziyorsak, halkımızın gözünün içine baka baka siyaset yapabiliyorsak bu durumda Osmancık Teşkilatı'nın katkısı, payı büyüktür. Osmancık Teşkilatı'nın çalışmaları göğsümüzü kabartıyor. Osmancık için ne yapsak, hangi hizmeti getirsek azdır" diyen Ceylan, sorunların bir bir çözüleceğini ve taleplerin zamanla yerine getirileceğini ifade etti.

AYTAÇ BABA'YA ZİYARET

Milletvekili Ceylan, Belediye ziyaretinin ardından Osmancık Ulusoy Dinlenme Tesislerine geçti. Burada tesis sahibi Aytaç Baba'yı ziyaret ederek bir süre sohbet eden Ceylan, daha sonra Sağlık-Sen'in yemekli kutlama programına katıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim