Milletvekili Bağcı’nın Osmancık’ın adliye ihtiyacı yönündeki mücadelesi sonrasında yatırım programına alınan Adliye Sarayı’nın 5 ay gibi rekor bir sürede kaba inşaatı tamamlandı.
Yeni adli yılın açılışına yetişmesi hedeflenen Osmancık Adliye Sarayı'nın hizmete açılması ile birlikte farklı binalarda hizmet veren kamu birimlerinin tamamı hükümet konağında hizmet vermeye başlayacak.
Kamu ile olan iş ve işlemlerini ayrı ayrı binalarda takip etmek durumunda olan vatandaşlar, Milletvekili Bağcı'nın “Kamuda hizmet bütünlüğünü sağlama” konusundaki çabası ve yakın takibi mücadelesi ve hizmeti için büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Adliye Sarayı'nın açılması için gün sayan Osmancık ve çevre ilçeler, Bağcı'nın Devlet Planlama Teşkilatı kökenli olması, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon üyeliği ve Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevinin ilimiz için bir fırsata dönüştüğünü belirtiyor.
Bölge halkı, “AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı'ya verdikleri sözlerin hemen tamamını gerçekleştirdiği için teşekkür ediyoruz” dedi.
(Sakin Karakaş)
Editör: TE Bilisim