24 Haziran seçimlerine günler kala AK Parti Çorum İl Teşkilatı tarafından Osmancık ilçesinde miting düzenlendi.

Mitinge AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Çorum Milletvekili adayları Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım, AK Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatı ile çok sayıda Osmancıklı katıldı.

Mitingde Belediye Başkanı Karataş ve Milletvekili adayları birer konuşma yaptılar. Konuşmalarında 24 Haziran’ın önemine vurgu yapan adaylar, Osmancık halkından destek istedi.

Mitingde son konuşmacı olan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise Osmancık halkını heyecanlı gördüğünü ifade ederek, “Osmancık halkı 24 Haziran kararını çoktan vermiş. Biz bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Çünkü Osmancık, Çorum ve Türkiye kararını vermiş.” dedi.

24 Haziran’ın farklı bir seçim olduğunu kaydeden Ceylan, “24 Haziran seçimi, 15 Temmuzcu hainleri tamamen yok etme seçimidir. Bu seçim onlara Osmanlı tokadı atma seçimidir. Başörtülü kardeşlerimizin mücadele seçimidir” dedi.

Osmancıklılardan sandığa sahip çıkmalarını isteyen Ceylan, “Bu seçimde sandıkları daha çok korumamız ve sahip çıkmamız lazım. Bu seçim bütün yollara başvurabilirler.” şeklinde konuştu.

Türkü, Kürdü, Çerkezi, Lazı, Alevi'si, Sünni'sü ile birlikte huzurlu bir Türkiye de yaşamak için çabaladıklarını kaydeden Ceylan, “Tek bir vatanımız var, bu vatanı kimseye vermeyiz, parçalatmayız. Biz bu ülkede paralel, üçgen, dikdörtgen olsun istemiyoruz” dedi. Konuşmasında muhalefet partilerini de eleştiren Ceylan, “CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisine bile almak istemediği kişi olan Muharrem İnce'yi başından uzaklaştırmak için kazanamayacağını bile bile aday yaptı. Bu kişi ülkeyi nasıl yönetecek gelin siz karar verin” diye konuştu.

İlçe halkının alkışları ile sık sık konuşması kesilen Ceylan'ın, “24 Haziran’da Recep Tayyip Erdoğan'ın resmine ve AK Parti'nin amblemine mühür basmaya varmısınız?” sorusuna cevap veren Osmancıklılar hep bir ağızdan “Durmak yok yola devam” diyerek desteklerini belirtiler.

Konuşmaların ardından Milletvekili Ceylan ve adaylar ilçe halkını selamlayarak karanfil dağıttılar.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim