Ak Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Çıplak eğitim camiasına hitaben yaptığı açılış konuşmasında, belediye başkanı seçilmesi durumunda neler yapacağı ile ilgili projelerini tanıttı. Konuşmasının büyük bölümünde bu seçimin neden bu kadar önemli olduğuna dikkat çeken Çıplak, “Siz Ankara’da ne kadar güçlü olursanız yatırım almanız o kadar kolaylaşır” dedi.

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya da yaptığı konuşmada, öncelikli olarak 24 Haziran seçimlerinde kendisine ve partisine verilen destek için herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Milletvekili Oğuzhan Kaya, “Öğretmenlerimiz en değerli varlıklarımız. Öğretmenlerin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile ülkenin istikbali daha da aydınlık olacaktır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, yeniliklere açık, özgüven sahibi, problem çözme yeteneği gelişmiş, modern dünyayı yakından analiz eden, bunun da ötesinde bilimle uğraşan ve teknoloji üretebilen bireyler olarak yetişmelerini sağlayan öğretmenlerimiz, eğitim ve öğretimin temel yapı taşlarıdır” dedi.

Kaya konuşmasının devamında, “Önümüzde yaklaşan yerel bir seçim var. Belediye başkan adayımız kendisini tanıttı. Çorum İl Özel İdaresinde oldukça başarılı çalışmalar yaptı. Bizde bu çalışmaların ilçemizde devam etmesi adına kendisini belediye başkan adayı yaptık. Biz inanıyoruz ki Osmancık önümüzde dönemde yürüyen değil koşan hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olacaktır. Ben parti gözetmeksizin AK Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi ve diğer partili hangi partili olursa olsun herkesten destek istiyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim