Programa konuşmacı olarak yıllarca Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte yol ve dava arkadaşlığı yapan Ak Parti Manisa Milletvekili Doç.Dr. Selçuk Özdağ katıldı.
Programın açış konuşmasını yapan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Başkanı Kazım Sekili, dava adamlığına inandığımız Muhsin Yazıcıoğlu'nu anmaktan gurur duyuyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu'nu da en yakınındaki bir isme yine Yazıcıoğlu gibi dava adamına Doç. Dr. Selçuk Özdağ'a anlatırmaktan büyük onur duyduk" diye konuştu.
Doç.Dr. Selçuk Özdağ konuşmasına Muhsin Yazıcıoğlu'nun çocukluk anılarından başlayarak demokratik siyasi mücadelesi hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Manisa Milletvekili Doç.Dr. Selçuk Özdağ konuşmasına," Muhsin Yazıcıoğlu korkusu kendinden alınmış korkusuz bir dava adamıdır. Bu harekete gönül verenler için her hareketini ve davranışı Allah için yaparlarsa itibarlarını kaybetmezler ve kahraman olarak isimleri anılırlar. Siyasetçi üç şeyle imtihan olur. Makam, kadın ve para. Bütün bunları başarıyla geçersiniz işte dava adamı olursunuz. Kaybederseniz de kardan eriyen adam olursunuz. Yol üstünde bağı olanlar ile sevgilisi güzel olanın başı beladan kurtulmaz. İşte yaşadığımız coğrafya böyle bir yerdir. Bunun için mücadeleden kaçmadan kendimizi yetiştirmemiz gerekir." diye konuştu.
Daha sonra Muhsin Yazıcıoğlu'nun demokrasi mücadelesi hakkında bilgiler veren Doç.Dr.Selçuk Özdağ dua ederek konuşmasını bitirdi.
Editör: TE Bilisim