Osmancık’ta demokrasi nöbetine katılan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Yeni bir güneş doğacak. Bu topraklarda örnek bir medeniyeti yeniden inşa edeceğiz. Yapmak zorundayız, yoksa tarih biz affetmez.” dedi.
Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Dörtyol Kavşağındaki demokrasi nöbetine katılarak Osmancık halkına destek oldu.
Darbe girişiminin ardından Türk milletinin demokrasiye sahip çıktığını belirten Özdağ, bu birlik ve beraberlikle Türkiye’nin daha da güçleneceğini söyledi.
Milletvekili Özdağ, "Bundan sonra daha çok çalışacağız. Arabamızı biz yapacağız. Nükleer santralimizi biz yapacağız. Barajlarımızı biz bitireceğiz. Organize sanayilerimiz bizim olacak. Almanya gibi olacağız, Japonya gibi olacağız. Şimdi adalet zamanı, şimdi hukuk zamanı. Hukuktan ayrılmayacağız, adaletten ayrılmayacağız. Şimdi demokrasiye sahip çıkma zamanı. Allah nasip ederse bu topraklarda örnek bir medeniyeti yeniden inşa edeceğiz. Yapmak zorundayız, yoksa tarih biz affetmez.” şeklinde konuştu.
Siyasetçinin iki şeyden korkması gerektiğini bunlarınsa halk ve sandık olduğunu kaydeden Özdağ, "Biz sadece Allah'tan ve sandıktan korkarız. Geliyorsak adam gibi geleceğiz, gidiyorsak adam gibi gideceğiz. Yaşıyorsak adam gibi yaşayacağız, öleceksek adam gibi öleceğiz kardeşlerim, dik duracağız. Siyasetçiler ellerini kirletmeyecekler, siyasetçinin defosu olmayacak. Millet nasıl yaşıyorsa siyasetçi olarak bizde öyle yaşayacağız." ifadelerini kullandı.
Yol üstünde bağı olanla, yâri güzel olanın başının dertten kurtulmayacağını kaydeden Milletvekili Özdağ, "Anadolu toprakları, yani bu topraklar yol üstünde bir bağ. Her geçen bir salkım üzüm kopartmak istiyor. O bağın bağbanı biziz. Ve o güzel sevgiliye herkes kavuşmak istiyor. Ve o güzel sevgilinin sahipkarı biziz, namuskarı Türk milletidir, 79 milyondur. Türkiye’yi idare etmek kolay, yönetmek zordur. İdare edersiniz, kişi başı 5 bin dolar milli geliriniz olsun, oturun çiftçilik yapın, küçük esnaf olun. İhracat yapmayın, büyük barajlarınız olmasın, büyük üniversiteleriniz olmasın, büyük organize sanayileriniz olmasın, büyük nükleer santralleriniz olmasın, kimse size darbe yapmaz, kimse sizi terbiye etmeye kalkmaz. Siz pazar olursanız, batı dünyası memnun olur. Recep Tayyip Erdoğan geldiği zaman onu da terbiye etmek istediler. Sarı kız, Ay ışığı, Balyoz, Ergenekon, Türkiye’de kim erken kalkıyorsa, mikrofonu kim eline alıyorsa o başbakan oluyordu hatırlayın. Değerli Osmancıklılar, siyasetçinin bir tane patronu vardır, o da halktır, herkes bunu iyi bilsin. Sadece aziz millet, biz siyasetçilerin patronudur.” dedi.
Editör: TE Bilisim