Partinin Osmancık İlçe 6. Olağan Genel Kurulu hafta sonu Belediye Kültürü Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genel Kurul’a Refah Partisi 20. Dönem Çorum Milletvekili Zülfikar Gazi, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Bölükbaş, İl Başkanı Faruk Cıdık, Lâçin İlçe Başkanı Mustafa Ayvalı ve Mecitözü İlçe Başkanı Üzeyir Özseçer’in yanı sıra çok sayıda Millî Görüşçü katıldı.

SP GİK Üyesi Ahmet Bölükbaş’ın Divan Kurulu Başkanlığını üstlendiği İlçe Kongresi saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İlk olarak söz alan SP Osmancık İlçe Başkanı Muttalip Gürer, 2014 yılından beri görevini büyük bir onurla yürütmeye çalıştığını belirterek, “Görevim, bu kongre ile sona erecektir. Merhum Mücahit Necmettin Erbakan Hocamın Genel Başkanı olduğu bu mukaddes davada Saadet Partisi’nde onurla ilçe başkanlığını yapma şerefini bana nasip eden Allahım’a şükürler olsun. Seçilecek yeni başkanımıza çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Ardından 20. Dönem Milletvekili Zülfikar Gazi ve Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık birer konuşma yaptılar.

Daha sonra ise tek liste hâlinde seçime geçildi. Halil İbrahim İnoğlu’nun başkanlığındaki yeni SP Osmancık İlçe Yönetim Kurulu’nda Kadir Tarhan, Muttalip Gürer, Muhsin Ersoy, Selami Danacı, Zuhal İnoğlu, Mustafa Küçüksarı, Emine Ersoy, Emrullah Karakaş, Hasan Dağ ve Şaban Bülbül isimleri yer aldı.

Son olarak kürsüye gelen SP İlçe Başkanı İnoğlu delegelere teşekkür ederek, “Bu aşk dava aşkıdır, bu aşk hizmet aşkıdır, bu aşk ümmet aşkıdır. Ne mutlu ömrünü bu aşka adayanlara. Bu aşk, Seyyid Çavuş’a 250 kiloluk mermiyi ‘Ya Allah’ diyerek namluya sürdüren güçtür. Bu aşk, Fatih Sultan Mehmed’e denize zincir vursalar gemileri karadan getiren güçtür. Biz tüm teşkilat olarak halkımızla iç içe olacağız. Siyaset ve söylem değiştirecek projeler getireceğiz. Osmancık’ta bayrağımızı yeniden dalgalandıracağız.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim