Vatandaşlara Cumhur İttifakını anlatan ve partileri ile Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a destek isteyen Aras, gündeme dair açıklamalarda da bulundu.

Beşinci kol faaliyetiyle partinin küçültülmeye, eritmeye, itibarsızlaştırmaya yönelik bir kumpas bulunduğuna dikkat çeken Aras, Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletin desteğiyle, milletin teveccüh ve takdiriyle engelleri aşa aşa geldiğini vurguladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olmak için günden güne büyüdüğünü, milyonların üç hilale umut bağladığını dile getiren Aras, “Bizden rahatsız olanlar, FETÖ’nün değirmenine su taşıyan kripto işbirlikçilerdir. Bizden gocunanlar, PKK’nın ekmeğine yağ süren omurgasızlar ve onursuzlardır” dedi.

Her gün yalanlarına yalan ekleyip müfteriliğin çamuruna batanların sonunun yakın olduğunu ve hesap verecekleri günlerin yaklaştığını söyleyen Aras, “MHP varsa Türkiye vardır. MHP varsa Türklük vardır. MHP varsa özgürlük ve demokrasi vardır. MHP varsa bin yıllık kardeşliğe hiçbir mihrak yan gözle dahi bakamayacaktır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı, Geleceğin Teminatı. Cumhur İttifakı Millet Aklı, Huzurlu Türkiye. 24 Haziran seçimleri, büyük milletimizi tıpkı asırlar öncesinde olduğu gibi lider ülke Türkiye ülküsüne götürecek yolun başlangıcı olacaktır” açıklamasında bulundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim