Çorum il başkanı Av. Bekir Çetin,, MHP İl yönetimi, MHP Osmancık ilçe başkanı Erdinç Yiğit , MHP Osmancık İlçe yönetimi, MHP Osmancık Kadın Kolları Başkanı Seher Kökez ile MHP Milletvekili aday adayları ve çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir törenle gerçekleşen açılış törenine yoğun ilgi oldu.
MHP Osmancık Teşkilatı Yeni Binası Ulucamii Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Kızılay meydanındaki 5 katlı binanın 3. Katında bulunuyor.
Açılış töreninde konuşma yapan MHP Çorum il Başkanı Av. Bekir Çetin Osmancık'ın Türk Bayrağını ve 3 Hilalli Bayrağı şerefli bir şekilde burçlarında dalgalandıracak bir ilçe olduğunu kaydettti. "MHP partili il ve ilçe teşkilatları ile MHP Milletvekili aday adayları birlik ve beraberlik içinde hep burada. Bu eseri meydana getiren MHP Osmancık ilçe teşkilatı başkanı Erdinç Yiğit ve yönetim kurulu ile dava arkadaşlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, hayırlı olsun" dileğinde bulundu.
Program daha sonra Edilen Duanın Ardından Açılış töreninde kurdele Kesimine geçildi. Kurdeleyi Çorum il başkanı Av. Bekir Çetin ile MHP Osmancık ilçe başkanı Erdinç Yiğit kesti. Ardından parti binasında bir açıklama yapan İl Başkanı Çetin MHP tek vücut olarak Haziran ayında gerçekleşecek olan seçimlere hazır olduklarını belirterek, "MHP olarak bizler genel seçimlere büyük bir inançla, büyük bir azimle, büyük bir kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz.Bizim birliğimiz ver beraberliğimiz ne 7 Nisan'a ne de 7 Haziran'a kadardır.40 yıllık bir davanın mensupları olarak 40 yıl sonrada birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Tekrar ediyorum Erdinç Başkanım ve yönetim kurulu ile dava arkadaşlarına ve emeği geçen herkese böyle güzel bir eseri meydana getirdikleri için teşekkür ediyorum. Her zaman söylüyorum Osmancık ilçöesi bizim köklerimizin olduğu Kılcallarımızın bulunduğu bir şehir."Şeklinde konuştu. MHP Osmancık ilçe başkanı Erdinç Yiğit 'te konuşmasında "Bizim çalışmalarımız ne 7 Nisan'a ne de 7 Haziran'dır daha nice 40 yıllardır. MHP il ve ilçe olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz ve şanlı sancağımızı dalgalandırmaya devam edeceğiz".dedi.



OSMANCIKLI BAYANLARDAN AV. AYBÜKE TOPÇUBAŞI EKİCİ'YE YOĞUN İLGİ
Görkemli açılışta Osmancık kadın kolları ve Osmancıklı bayanlar MHP Milletvekili aday adayı Av. Aybüke Topçubaşı Ekici'ye gösterdikleri yakın ilgi gözlerden kaçmadı. Av. Aybüke Topçubaşı Ekici ile fotoğraf çekinmek isteyen partili bayanlar Topçubaşı'nın etrafını sararak o günün anısına fotoğraf çektirerek bu anıyı ölümsüzleştirdiler.
Devamında Davetlilere pasta, pilav ve ayran İkramı ardından MHP ilçe binası açılışı sona erdi.


Editör: TE Bilisim